Author Archives: vlera

Faqja 11 prej 11« E para...7891011

Albanian dishes degustation & Workshop in collaboration with Solvay Circle

Përshëndetje !

Vlera në bashkëpunim me rrethin Solvay të ULB-së do të organizojnë një mbrëmje me specialitetet tona tradicionale.
Jeni të gjithë të mirëseardhur dhe ftoni sa më shumë miq tuaj të huaj !

Për informata më të hollësishme ju ftojmë që ta konsultoni faqen e evenimentit.

Ju mirëpresim !

***********

Hi!

Vlera in cooperation with the Solvay student circle from the ULB will organize a degustation evening with Albanian dishes.

We would be glad to see you there and don’t forget to invite your non-Albanian friends !

For more information, please consult the page of the event.

See you soon folks !

Faqja 11 prej 11« E para...7891011