Category Archives: Njoftime

Food Festival – VLERA në bashkëpunim me AIESEC

Ashtu si vitin që shkoi edhe sivjet Organizata Studentore VLERA pati një bashkëpunim të suksesshëm me Aiesec. Ishte kënaqësi e vecantë të shihnim studentë dhe profesorë që shijuan ushqimet tradiconale në stendën tonë.
Pjesëmarrësit patën mundësi të informohen gjithashtu rreth organizatës tonë dhe projekteve të ardhshme.
KLIKO KETU PER ME SHUME FOTO
Shihemi në eventet e ardhshme.

Gjithë të mirat,

VLERA
Organizata e studentëve shqiptarë në Belgjikë
_________________________
For the second  year in row the Organisation of Albanian students VLERA, had a successful cooperation with Aiesec. It was a great pleasure to see both students and professors enjoying the albanian traditional dishes in our stand.

Participants had the chance to get  informed about our organisation and the future projects.

See you in the upcoming events! KLIKO KETU PER ME SHUME FOTO

VLERA
Organisation of Albanian students in Belgium

VLERA në BalkanTrafik!


SHQIP / FRANCAIS / NEDERLANDS

Përshëndetje të gjithëve !

Ashtu si çdo vit edhe këtë vit organizohet festivali “BalkanTrafik!” me 19 – 22 Prill në Bruksel. 
Ky organizim është një mundësi e shkëlqyer për të promovuar kulturën e bukur shqiptare dhe njëkohësisht për të festuar të gjithë së bashku në një atmosferë të jashtëzakonshme.

Jemi shumë të lumtur t’ju ftojmë të gjithëve që të bëheni pjesë e këtij festivali tashmë të mirënjohurë.
Për më shumë detaje rreth këtij organizmi, ju ftojmë të vizitoni faqen e Facebook të “BalkanTrafik!”: https://www.facebook.com/balkantrafikfestival/?hc_ref=ART2ESY8mPyfwCSAxFuQPGa6572tdZiY6u5-PyKw9iUM8KYC5ZqDmQVlDK_Ea9HxJ2I ose http://www.balkantrafik.com .

VLERA si çdo herë tjetër edhe këtë vit është pjesë e festivalit por këtë vit ju fton të gjithë JU student dhe anëtar të VLERA të jeni pjesë e ‘BalkanTrafik’! 
Poashtu, kërkojmë 3-4 studentë të motivuar që të bëhen pjesë e një recitali poezish të organizuar në “BalkanTrafik!”.

Nëse jeni të interesuar, mos hezitoni të na kontaktoni për më shumë informacione.

Gjithë të mirat,

VLERA
Organizata e studentëve shqiptarë në Belgjikë
www.vlera.be

***
Bonjour à tous !

Comme chaque année le festival “BalkanTrafik” sera organisé à Bruxelles. Cet incontournable évènement culturel est une excellente occasion de promouvoir et de célébrer la belle culture albanaise dans une ambiance exceptionnelle. C’est donc avec un grand plaisir que nous vous invitons vous et vos amis à vous joindre à nous durant ce festival !

Nous vous encourageons vivement à consulter la page facebook de l’event pour plus d’informations à ce sujet : https://www.facebook.com/balkantrafikfestival/?hc_ref=ART2ESY8mPyfwCSAxFuQPGa6572tdZiY6u5-PyKw9iUM8KYC5ZqDmQVlDK_Ea9HxJ2I ou http://www.balkantrafik.com .

VLERA participe régulièrement à ce festival mais cette année nous VOUS invitons vous invitons à vous joindre à nous! En effet, nous cherchons 3 étudiants motivés à prendre part à un récital de poésie qui sera organisé lors du “BalkanTrafik”.

Si vous êtes intéressés, n’hésitez pas à nous contacter pour de plus amples informations à ce propos.

Bien à vous,

VLERA
Organisation des étudiants albanais de Belgique
www.vlera.be
***
Hallo iedereen,

Zoals elk jaar wordt het “Balkan Trafik!” festival in Brussel van 19 tot 22 april gehouden. Dit culturele evenement is een gelegenheid om onze prachtige Albanese cultuur te vieren en te promoten in een uitzonderlijke sfeer. We nodigen u dan ook graag uit om zich bij ons aan te sluiten !

Wij raden u ten zeerste aan om de facebookpagina van het evenement te raadplegen voor meer informatie over dit onderwerp : https://www.facebook.com/balkantrafikfestival/?hc_ref=ART2ESY8mPyfwCSAxFuQPGa6572tdZiY6u5-PyKw9iUM8KYC5ZqDmQVlDK_Ea9HxJ2I , http://www.balkantrafik.com .

VLERA neemt regelmatig deel aan dit festival. Dit jaar bieden wij JULLIE ook de mogelijkheid om deel te nemen! Inderdaad zijn we op zoek naar 3 gemotiveerde studenten voor een poëzierecital georganiseerd tijdens de “Balkan Trafik!”.

Als u geïnteresseerd bent, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie.

Groetjes,

VLERA
Organisatie van Albanese studenten in België
www.vlera.be

 

Gëzuar 8-Marsin Femra, Nëna dhe Motra të dashura!

Gëzuar 8-Marsin Femra, Nëna dhe Motra të dashura!

8 MARSI eshte një ditë e veçantë për të gjithë nënat tona, por në fakt çdo ditë ne duhet t’ju përulemi e ti falënderojmë për përkushtimin dhe punën e palodhur.
Ju që na rritët dhe na edukuat me aq mund e sakrificë, Ju që na falni dashuri pa kusht, Mirënjohje dhe Dashuri pa fund për ju nëna të dashura!
Faleminderit për të gjithë ngrohtësinë dhe fjalët e ëmbla.
____
Happy International Women’s Day to all the incredible women! Shine on…. Not just today but everyday! Thank you for being a source of motivation for all of us!

VLERA
Organizata e studentëve shqiptarë në Belgjikë
www.vlera.be

Gëzuar 7 Marsin mësues/e !

Të nderuar e të respektuar mësues/e !

Gëzuar 7 Marsin!
Faleminderit për punën e kontributin tuaj të madh që keni dhënë, po jepni e do të jepni, për mësimin dhe edukimin e fëmijëve. Brezat që vijnë do t’i ruajnë me nostalgji mësimet e këshillat që ju i jepni nxënësve. Në çdo ditë të jetës, Ju dhe puna juaj fisnike do të kujtohen dhe vlerësohen me respekt e nderim të thellë. Dhe detyra jonë sot, është ta përcjellim frymën tonë të përkushtimit dhe punës me pasion, ashtu të pastër te brezat e ardhshëm.

Me respekt,
VLERA
Organizata e studentëve shqiptarë në Belgjikë
www.vlera.be

Festa e pavarësisë së Kosovës – Kosovo’s Independence Day

Një falenderim të madh për të gjithë të pranishmit në mbrëmjen e organizuar nga organizata jonë studentore VLERA me rastin e 10 vjetorit të Pavarsisë së Kosovës.

Ishte një atmosferë e ngrohtë dhe festive mes miqsh shqiptarë dhe të huaj.

Të gjithë ju që dispononi video të mbrëmjes ju lutemi të na i dergoni kështu qe ne mund të përgatisim një aftervideo sa më të bukur ! 🙂 

Mirë u takofshim në aktivitetet tona të radhës!
KLIKO KETU PER ME SHUME FOTO

Me respekt,

VLERA
Organizata e studentëve shqiptarë në Belgjikë
www.vlera.be
________________________
A warm thanks to all the participants of the party organized by our student organization VLERA on the behalf of the 10th anniversary of Kosovo’s Independence.

It was a warm and festive atmosphere as we hosted both Albanian and foreign friends.

Those of you who have videos from the party please send it to us so we can prepare a nice aftervideo ! 🙂 

We are looking forward to seeing you at our future events!

Regards,

VLERA
Organisation of Albanian students in Belgium
www.vlera.be

Faqja 2 prej 1812345...10...E fundit »