Festa e pavarësisë së Kosovës – Kosovo’s Independence Day

Një falenderim të madh për të gjithë të pranishmit në mbrëmjen e organizuar nga organizata jonë studentore VLERA me rastin e 10 vjetorit të Pavarsisë së Kosovës.

Ishte një atmosferë e ngrohtë dhe festive mes miqsh shqiptarë dhe të huaj.

Të gjithë ju që dispononi video të mbrëmjes ju lutemi të na i dergoni kështu qe ne mund të përgatisim një aftervideo sa më të bukur ! 🙂 

Mirë u takofshim në aktivitetet tona të radhës!
KLIKO KETU PER ME SHUME FOTO

Me respekt,

VLERA
Organizata e studentëve shqiptarë në Belgjikë
www.vlera.be
________________________
A warm thanks to all the participants of the party organized by our student organization VLERA on the behalf of the 10th anniversary of Kosovo’s Independence.

It was a warm and festive atmosphere as we hosted both Albanian and foreign friends.

Those of you who have videos from the party please send it to us so we can prepare a nice aftervideo ! 🙂 

We are looking forward to seeing you at our future events!

Regards,

VLERA
Organisation of Albanian students in Belgium
www.vlera.be