Food Festival – VLERA në bashkëpunim me AIESEC

Ashtu si vitin që shkoi edhe sivjet Organizata Studentore VLERA pati një bashkëpunim të suksesshëm me Aiesec. Ishte kënaqësi e vecantë të shihnim studentë dhe profesorë që shijuan ushqimet tradiconale në stendën tonë.
Pjesëmarrësit patën mundësi të informohen gjithashtu rreth organizatës tonë dhe projekteve të ardhshme.
KLIKO KETU PER ME SHUME FOTO
Shihemi në eventet e ardhshme.

Gjithë të mirat,

VLERA
Organizata e studentëve shqiptarë në Belgjikë
_________________________
For the second  year in row the Organisation of Albanian students VLERA, had a successful cooperation with Aiesec. It was a great pleasure to see both students and professors enjoying the albanian traditional dishes in our stand.

Participants had the chance to get  informed about our organisation and the future projects.

See you in the upcoming events! KLIKO KETU PER ME SHUME FOTO

VLERA
Organisation of Albanian students in Belgium