Gëzuar 7 Marsin mësues/e !

Të nderuar e të respektuar mësues/e !

Gëzuar 7 Marsin!
Faleminderit për punën e kontributin tuaj të madh që keni dhënë, po jepni e do të jepni, për mësimin dhe edukimin e fëmijëve. Brezat që vijnë do t’i ruajnë me nostalgji mësimet e këshillat që ju i jepni nxënësve. Në çdo ditë të jetës, Ju dhe puna juaj fisnike do të kujtohen dhe vlerësohen me respekt e nderim të thellë. Dhe detyra jonë sot, është ta përcjellim frymën tonë të përkushtimit dhe punës me pasion, ashtu të pastër te brezat e ardhshëm.

Me respekt,
VLERA
Organizata e studentëve shqiptarë në Belgjikë
www.vlera.be