Gëzuar 8-Marsin Femra, Nëna dhe Motra të dashura!

Gëzuar 8-Marsin Femra, Nëna dhe Motra të dashura!

8 MARSI eshte një ditë e veçantë për të gjithë nënat tona, por në fakt çdo ditë ne duhet t’ju përulemi e ti falënderojmë për përkushtimin dhe punën e palodhur.
Ju që na rritët dhe na edukuat me aq mund e sakrificë, Ju që na falni dashuri pa kusht, Mirënjohje dhe Dashuri pa fund për ju nëna të dashura!
Faleminderit për të gjithë ngrohtësinë dhe fjalët e ëmbla.
____
Happy International Women’s Day to all the incredible women! Shine on…. Not just today but everyday! Thank you for being a source of motivation for all of us!

VLERA
Organizata e studentëve shqiptarë në Belgjikë
www.vlera.be