Gëzuar të gjithëve Festat e fundvitit !

Gëzuar të gjithëve Festat e Fundvitit!

Ju urojmë ti kaloni Krishtlindjet të gëzuar e në harmoni me te dashurit e zemrës!

Urojmë që Viti i Ri 2018 t’ju sjellë vetëm shëndet, mbarësi, sukses dhe dashuri!

Për të gjithë ju studentë urojmë që ky vit t‘ju jap forcën dhe kurajon për ti përballuar me sukses provimet! Le të jetë gjithashtu një mundesi për të takuar njerëz të rinj, për të shijuar aventura të reja dhe për të krijuar kujtime të bukura.

Në të njëjtën kohë, ju informojmë që kryesia e VLERA-s nuk do të jetë shumë aktive këtë periudhë për shkak të sezonit të provimeve.

Gjithë të mirat,

VLERA
Organizata e studentëve shqiptarë në Belgjikë
www.vlera.be