Koncert me ALBAN SKENDERAJ / Grupi Rinia

vleraflyer

Me rastin e 28 Nëntorit, VLERA organizon koncert me ALBAN SKENDERAJN dhe Grupin Rinia me ç’rast iu ftojmë të festojmë së bashku!

Rezervimi i biletave bëhet duke e paguar shumën prej €12 në xhirologarinë e mëposhtme :

VLERA asbl
BE46 0688 9726 0636
(shëno emrin dhe mbiemrin)

Për anëtarët e organizatës VLERA të cilët e kanë paguar anëtaresine vjetore, çmimi është €10 + një pije falas.

Data e fundit për kryerjen e pagesës është 24 nëntori.

Në rast se ka vende te lira, pagesa mund të kryhet edhe tek hyrja, çmimi në këtë rast është €15.

Ke pyetje ? Na shkruaj në : INFO@VLERA.BE

Ky koncert u sponsorizua nga :

Quartier Général
Pizzeria Altamira
Alp Decor
Qebaptorja Drini

Leave a Reply