Kryesia

Më poshtë i gjeni postet dhe emrat e anëtarëve të kryesisë.

Kryetare:
Qendresa Gërlica, info@vlera.be

Sekretare:
Teuta Ibrahimi, info@vlera.be

Përgjegjës
 për financa:
Genti Kelmendi, vlera.finance@vlera.be

Përgjegjëset për aktivitete:
Diellza Iberhysaj, info@vlera.be
Enis Ukshini, info@vlera.be
Lirije Ibrahimi, info@vlera.be

Koordinatorët
 e grupeve lokale:

Bruksel: Kastriot Asani, vlera.ulb@vlera.be 

Namur: Denajda Bajraktari, info@vlera.be

Po ashtu mund ta përdorni edhe formularin e kontaktit:
http://www.vlera.be/kontakt/

Leave a Reply