VLERA në BalkanTrafik!

Organizata e studentëve shqiptarë në Belgjikë VLERA pati përseri një bashkëpunim shumë të frytshëm me BalkanTrafik, ku për here të pare VLERA ishte edhe një nga Partneret zyrtare te ketij festivali të njohur ndërkombëtar. Falenderojmë BalkanTrafik për hapsiren qe na dhuruan dhe të gjithë pjesëmarrësit e këtij festivali. Vecanerisht ata të cilet erdhen për të ndjekur recitimin e disa nga poezive më të mirënjohura shqiptare, të recituara nga student të VLERA-s dhe ata të cilet vizituan tryezën tonë për tu informuar reth VLERA-s por edhe trojeve shqiptare.
Dhe pa harruar deshirojmë të falenderojme të gjithë studentët për ndihmen e dhenë pergjatë ketij festivali dhe vecanërisht studentët te cilet recituan në mënyre të shkelqyer.  
Më poshtë do të gjeni disa foto dhe video nga ky festival. 
KLIKO KETU PER ME SHUME FOTO

Me respekt,
VLERA
Organizata e studentëve shqiptarë në Belgjikë

The Albanian student organisation VLERA, had again a very fruitful cooperation with BalkanTrafik, where for the first time VLERA was also one of the official partners of this well-known international festival.

We would like to thank BalkanTrafik for this great opportunity, as well as, all the participants of this festival. Especially, those who came to see the performance of some of the most well-known Albanian poems, performed by our students, and those who visited our desk and got informed about VLERA and the Albanian speaking regions. We would like to thank all the students for their valuable help throughout this event, and especially the students who performed the poems.

See you in the upcoming events!
VLERA
Organisation of Albanian students in Belgium